SandandStone.nl SandAndStone.nl Sand Stone 4x4 reizen

Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Vorige Volgende

4x4 Polen

Wilt u met een Dodge Ram 4x4 op vakantie naar Polen? Maar geeft u de organisatie en het geregel ervan graag uit handen? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van Sand and Stone. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke 4x4 reizen naar Noord-Afrika en sinds enige tijd richten wij ons ook op Europa. Deze plaatsen bieden volop mogelijkheden dankzij de spectaculaire landschappen en prachtige steden.

Met Dodge Ram 4x4 op vakantie: zorgeloos op avontuur in Polen

Houdt u wel van avontuur? Vindt u het geweldig om in een Dodge Ram te rijden? Of wilt u een keer iets anders dan een standaardvakantie? Dan biedt de Dodge Ram 4x4 vakantie naar Polen met Sand and Stone de uitkomst. Gedurende deze reis, die een week duurt, ontdekt u de Poolse landschappen en rijdt u via uitdagende bospaden richting imponerende en historische bezienswaardigheden. Bovendien wordt u begeleid door een Nederlandse én Poolse gids, zodat u meer te weten komt over het land en de omgeving, en is de reis tot in de puntjes voorbereid. Zo bent u bij Sand and Stone in goede offroad handen en kunt u een week lang genieten van een onvergetelijk avontuur in Polen.

Meer weten? Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in een niet alledaagse reis naar Oost-Europa? Of wilt u meer weten over een vakantie naar Polen met een Dodge Ram 4x4? Neem dan contact met ons op via 076-5415433 en onze ervaren offroad medewerkers staan u graag te woord. 

Sand and Stone is gespecialiseerd in reizen naar Noord-Afrika, zoals naar Tunesië.
Tegenwoordig worden er ook 4x4 reizen naar Polen georganiseerd.
Neem contact met ons op om één van onze reizen te reserveren of bezoek onze informatieavonden voor meer informatie. 

Bij Sand and Stone boekt u snel en gemakkelijk uw avontuurlijke vakantie zoals:
4x4 Tunesië - Avontuurlijke reizen Tunesië - Off road arrangement - Off road ritten - Spannende vakantie Tunesië - Terreinrijden vakantie - 4wd travel - 4x4 evenement - Off road Africa - 4x4 reizen 4x4 vakantie - Sahara Jeeptour Tunesië

Vorige pagina

De ICT Prins