SandandStone.nl SandAndStone.nl Sand Stone 4x4 reizen

Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Vorige Volgende

Reizen

Op deze pagina vindt u de 4x4 reizen die wij aanbieden. Per reis proberen wij u een indruk te geven d.m.v. een stuk tekst. Op de knop Lees meer, kunt u klikken om meer informatie te lezen over de reis. Indien u nog meer vragen heeft, aarzel dan niet en neem contact met ons op.Polen Noord reis

Een leuke, gezellige week samen met uw 4x4 naar Polen.
We zullen uitdagende bospaden gaan berijden, en via deze wegen naar interessante en imponerende bezienswaardigheden gaan.
Deze week zullen we overnachten in hotels incl. ontbijt en diner, die zeer gezellig zijn.
Deze reis wordt begeleid door een Nederlandse en Poolse gids. 
De reis is met standaard 4x4 uitrusting goed te rijden. U heeft alleen voor en achter de auto een sleepoog nodig.

Wij hebben nu al meerdere 4x4 reizen gemaakt, dus we weten wat u leuk vindt!

De reis zal er als volgt uit gaan zien:

Zaterdag komen we aan in het hotel Borne Sulinowo. Dit is +- 1000 kom van Breda. Hier maken we kennis met onze medereizigers en hebben we ons eerste diner. Hier zullen we ook overnachten.

Zondag             Na het ontbijt rijden door het gebied met een lokale gids nabij de Russische   militaire basis. Enkele routes werden gebruikt door de tanks van het leger.  Later die dag terugkomst in het hotel.

Maandag         Na het ontbijt rijden we met de lokale gids op tracks in het bos dat modderig kan zijn na regenval. We komen later die dag weer terug naar hetzelfde hotel voor het diner en overnachting.

Donderdag      Na het ontbijt rijden we in noordelijke richting over veldpaden naar de volgende verassing. Na een rit met een lokale jonge boer op zijn land met verschillende stadia bezoeken we ook een boerderij. Daarna rijden we naar de stad Slawno voor diner en overnachting.

Woensdag       Na het ontbijt rijden we in noordelijke richting met een lokale off-road rijder. We volgen verschillende etappes voor off-road wedstrijden met verschillende moeilijkheden (mede door de weersomstandigheden). Later rijden we in de richting van de stad Ustka naar de beroemde haven. Daarna rijden we richting Jaroslawiec voor een overnachting in houten huizen. We dineren in een lokaal bekend restaurant.

Donderdag      Na het ontbijt gaan we op zoek naar een nieuwe track met de lokale off-road rijder, welke ook gebruikt kan worden voor 4x4 rallys. We komen later die dag terug naar hetzelfde hotel in Jaroslawiec.

Vrijdag             Na het ontbijt rijden we in de richting van lokale veldwegen met vele stadia. Vandaag nemen we een kort bezoek aan het strand, rijden in de richting van stad Koszalin waar we voor het laatst dineren en overnachten. Onderweg maken we de auto’s schoon.

Zaterdag          Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar en rijden terug naar Nederland (+- 1000 km)

                          Dit is een planning wij kunnen altijd afwijken hiervan , denk aan de weersomstandigheden of de terrein omstandigheden.


Voor meer informatie over deze reis kunt u contact met ons opnemen.
Deze reis gaat alleen door bij voldoende deelname.
Vorige pagina

De ICT Prins