SandandStone.nl SandAndStone.nl Sand Stone 4x4 reizen

Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Sand and Stone | 4x4 reizen
Vorige Volgende

Reizen

Op deze pagina vindt u de 4x4 reizen die wij aanbieden. Per reis proberen wij u een indruk te geven d.m.v. een stuk tekst. Op de knop Lees meer, kunt u klikken om meer informatie te lezen over de reis. Indien u nog meer vragen heeft, aarzel dan niet en neem contact met ons op.Tunesiƫ gevorderde

Tunesie voor gevorderden

Deze reis is samengesteld om degenen die al eerder in het zand zijn geweest een nieuwe uitdaging te bieden. Zelf navigeren, de duinen leren lezen, eigen paden maken. Find your own way!

Vanaf Tunis volgen we in eerste instantie dezelfde route naar het zuiden. Het is een mooie route door de bergen in het westen en natuurlijk willen we het avontuur over het zoutmeer Chott-el-Jerid niet missen.

Eenmaal in Douz pakken we de zaken wat anders aan. De gidsen rijden mee in ons eigen voertuig en dat maakt ons nog onafhankelijker. Zo kunnen we flexibel op de omstandigheden inspelen. We gaan je leren coordinaten in te voeren, de duinen als eerste te beklimmen en af te dalen, daar te komen waar anderen alleen van dromen!

Onder begeleiding leer je ook goed samenwerken met je teamgenoten. Lieren, aanwijzingen geven en ontvangen, omstandigheden goed inschatten, kortom alle trucjes om vlot en veilig door de duinen te rijden, zonder echt vast te zitten. Natuurlijk komen we ook op de pistes, zodat er af en toe snelheid gemaakt kan worden.

De kok zorgt driemaal daags weer voor de culinaire hoogstandjes dus daar hebben we geen omkijken naar. Dat geeft voldoende tijd om lekker bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

als we de duinen weer verlaten hebben rijden we in twee dagen naar de boot om terug te reizen naar Genua

reisinformatie:


inbegrepen: reisbegeleiding, technische ondersteuning, instructie, 4 overnachtingen in comfortabele hotels, 8 overnachtingen op camping of in bivak, overtocht Genua-Tunis (incl. hut) v.v., maaltijden.

niet inbegrepen: 

brandstof, consumpties, excursies, verzekeringen, repatriering, vaccinaties.Vorige pagina

De ICT Prins