4x4 Vakantie reizen naar Tunesië

Sand and Stone is specialist in het organiseren van 4x4 vakantie reizen naar Tunesië. We beschikken over twee soorten 4x4 reizen: 

  • > Standaard 4wd vakantie
  • > Off road vakantie voor gevorderden

Tunesië is een echt walhalla voor de liefhebber van 4x4 vakanties! De spectaculaire en uitdagende landschappen bieden genoeg mogelijkheden voor een avontuurlijke off road vakantie met een 4wd.

> Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de 4x4 reizen naar Tunesië

De standaard 4x4 vakantie

Vanuit Italië steken we per ferry over naar Tunesië waar uw avontuurlijke 4wd vakantie begint. Onderweg zult u kennis maken met de ongerepte natuur, historische steden en ruige berggebieden met kamelen. Alvorens we de Sahara woestijn in gaan, krijg u tips en instructies om veilig en ontspannen te kunnen rijden in het losse zand.

Vanaf dat moment start uw avontuurlijke 4x4 vakantie pas echt! We laten de bewoonde wereld achter ons en zullen als echte ‘berbers’ verder reizen. Met de lokale gids trekkend van bivak naar bivak en één worden met de natuur. Ondanks het gebrek aan stromend water, elektriciteit en telefoon is er toch luxe: onze meereizende koks zorgen dagelijks voor heerlijke maaltijden. Om maar niet te spreken over de uitzichten en de indrukwekkende stilte van de woestijn. 

Na 6 onvergetelijke dagen zit het avontuur in de woestijn er op, de terugreis naar de kust voert langs diverse historische plaatsen en mooie bezienswaardigheden. Waarna de ferry u weer terugbrengt naar Italië, waar het allemaal is begonnen. 

De 4wd vakantie voor gevorderden

Voor degenen die al eerder een off road vakantie hebben gemaakt of ervaring hebben in het rijden met een 4×4 in het mulle zand, hebben wij de ultieme 4wd vakantie! Zelf navigeren, de duinen leren lezen en eigen paden maken gedurende 2 weken in Tunesië!

Vanaf Tunis reizen we via een mooie route door de bergen en over het zoutmeer Chott el Jerid af naar het zuiden. Vanuit Douz pakken we de zaken anders aan: de lokale gidsen rijden mee in onze eigen 4wd voertuigen, zo kan er flexibel worden ingespeeld op de omstandigheden. We leren je onder andere:

    • invoeren van coördinaten 
    • duinen als eerste te beklimmen én af te dalen
    • communicatie en samenwerking met teamgenoten
    • omstandigheden goed in te schatten

Kortom alle tips om veilig en ontspannen over de duinen te rijden, zonder echt vast te komen zitten.

Alles over Sand and Stone en de ervaring in 4x4 travel

Sand and Stone is een organisatie opgezet door Geert Martens. Naast het verzorgen van 4x4 reizen heeft Geert een eigen stratenmakersbedrijf, Martens Bestratingen in Breda.

Geert organiseert al vanaf 2007 diverse 4wd reizen naar voornamelijk Tunesië, maar ook Polen. Daarnaast heeft Geert al ruim 32 jaar ervaring in andere 4x4 activiteiten. Zo was hij gedurende een aantal jaar instructeur in terreinrijden en nam hij deel aan diverse (inter) nationale 4x4 wedstrijden zoals; Nederlands kampioenschap 4x4 Challenge, Croatia Trophy en diverse winch challenges in Engeland.

Geert begeleidt de 4x4 reizen zelf en biedt tijdens deze reizen technische ondersteuning waar nodig. Dat maakt Sand and Stone nét even wat persoonlijker, avontuurlijker en leuker!

Voor vragen of meer informatie over een off road vakantie naar Tunesië, neem contact op Geert Martens van Sand and Stone! De specialist in 4x4 vakantie reizen!