Mooie vergezichten

Avontuurlijke 4x4 reizen

Leer onder begeleiding terrein rijden

Een vertrouwd team

Onvergetelijke avonturen

Reizen op maat

Uitdagende routes

Beleef de sneeuw

Ervaar de lokale bevolking

4x4 reis: Tunesie gevorderde

Deze tweeweekse reis voor gevorderde is samengesteld voor degenen die al eerder in het zand zijn geweest een nieuwe uitdaging te bieden. Zelf navigeren, de duinen leren lezen, eigen paden maken. Find your own way!

Vanaf Tunis zakken we af naar het zuiden. Het is een mooie route door de bergen in het westen en natuurlijk willen we het avontuur over het zoutmeer Chott el Jerid niet missen.
Eenmaal in Douz pakken we de zaken wat anders aan. De gidsen rijden mee in ons eigen voertuig en dat maakt ons nog onafhankelijker. Zo kunnen we flexibel op de omstandigheden inspelen. We gaan je leren coördinaten in te voeren, de duinen als eerste te beklimmen en af te dalen, daar te komen waar anderen alleen van dromen! Ook zullen we verder de hoge duinen in gaan. 

Onder begeleiding leer je ook goed samenwerken met je teamgenoten. Lieren, aanwijzingen geven en ontvangen en omstandigheden goed inschatten. Kortom alle trucjes om vlot en veilig over de duinen te rijden, zonder echt vast te zitten. Natuurlijk komen we ook op de pistes, zodat er af en toe snelheid gemaakt kan worden.

De kok zorgt driemaal daags weer voor de culinaire hoogstandjes, dus daar hebben we geen omkijken naar. Dat geeft voldoende tijd om lekker bij te praten en ervaringen uit te wisselen. 

Als we de duinen weer verlaten rijden we terug naar Tunis om daar de oversteek te maken naar Genua, Italië.

We kunnen de reis aanpassen aan uw wensen.

Reisinformatie 

Inbegrepen: reisbegeleiding, technische ondersteuning, instructie, 4 overnachtingen in comfortabele hotels, 8 overnachtingen op camping of in bivak,drinkwater in de Sahara, retour overtocht Genua-Tunis (incl. hut), maaltijden.

Niet inbegrepen: brandstof, consumpties, eventuele excursies, verzekeringen, repatriëring, vaccinaties.