Onvergetelijke avonturen
Reizen op maat
Leer onder begeleiding terrein rijden
Mooie vergezichten
Uitdagende routes
Beleef de sneeuw
Ervaar de lokale bevolking
Een vertrouwd team
Avontuurlijke 4x4 reizen

Reizen

Op deze pagina vindt u de 4×4 reizen die wij aanbieden. Per reis proberen wij u een indruk te geven door middel van een stuk tekst en wat foto’s. Druk op de knop ‘Lees meer’ om verdere informatie te lezen over de reis. 

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

4x4 reis: Polen Pick-up reis

Een leuke, gezellige week samen met uw Pick-up naar Polen.
We zullen uitdagende bospaden gaan berijden en via deze wegen naar interessante en imponerende bezienswaardigheden gaan.
Deze week zullen we overnachten in hotels inclusief ontbijt en diner, die zeer gezellig zijn. We zullen een tussenstop maken voor de lunch, denk hierbij aan een kampvuur.
Deze reis wordt begeleid door Geert en een Poolse gids.
We zullen het maximale uit uw pick-up gaan halen, zodat u en uw pick-up uitgedaagd worden. Lees meer…

4x4 reis: Polen modderreis

Deze 7 daagse reis is een mooie uitdaging voor de echte 4×4 rijder. We zullen uitdagende bossen tegenkomen, waar we heerlijk kunnen spelen. We zullen zeker moeten samenwerken en lieren om ergens boven te komen. Ook zullen we moerassige delen moeten oversteken, waar we veel lol aan kunnen beleven. Lees meer…

4x4 reis: Polen sneeuwreis

De 7 daagse reis zal plaatsvinden in het mooie bergachtige Polen. Het is ongekend hoe mooi het rijdt in de diepe sneeuw.

We zullen door de bossen rijden en door bergpaadjes die zijn vol gesneeuwd. 

Ook hebben we contacten met de lokale boer, die graag zijn stukje land wilt laten zien. Zijn land is zo groot, dat we daar een dag rond kunnen rijden. Lees meer…

4x4 reis: Tunesië

Het tweeweekse avontuur start in Genua, Italië. Hiervandaan gaan we per ferry naar Tunis. Alle documenten worden voor uw geregeld. Aan boord van de ferry heeft u een ruime hut en eigen douche en toilet. De maaltijden zijn uitgebreid en goed verzorgd.
In Tunesië maken we kennis met de ongerepte natuur, de plantages met dadelpalmen en vijgenbomen, de historische steden en karakteristieke markten. Lees meer…